Лични данни

Форум за личните данни

Информационен партньор

БАИТ

Медиен партньор

 

На 5 октомври 2017 г. в София, Капитал форт, ще се състои конференция

Бизнес тема: Новите правила за защита на лични данни.

Събитието ще събере представители на администрацията и бизнеса, включително представители на банките и ИТ сектора.

Лекторите ще представят новия Общ регламент за защита на личните данни, който ще се прилага от май 2018 г. и засяга на практика всички компании.

Ще бъдат разгледани практически аспекти, свързани с влиянието на новите изисквания за криптиране и заличаване на лични данни върху доставчиците на ИТ услуги, агенции за подбор на персонал, училища и болници, счетоводни къщ­и, финансови институции.

Вижте локацията

 ПРОГРАМА

9:00-9:30 часа Регистрация.

9:309:45 часа Откриване: Философията на новия регламент за личните данни

Лектор: Венцислав Караджов , председател на Комисията за защита на личните данни

9:45-10:30 часа Лекция:  Нови задължения на администраторите на лични данни и обработващите лични данни. Видове лични данни. Определяне на длъжностно лице. Регистри. Защо етичният кодекс е  важен за браншовите организации?

Лектор: Цанко Цолов, член на Комисията за защита на личните данни

10:30-10:45 часа Въпроси

10:4511:00 часа Кафе пауза

11:00-11:45 часа Лекция: GDPR – откъде да започнем? Практически стъпки за постигане на съответствие с изискванията на регламента

Лектор: Анна Бюсон, консултант

11:45-12:30 часа  Лекция: Технологични мерки. Какво трябва да знаят ИТ отделите за GDPR?

Лектор: Ина Найденова, консултант, представител на БАИТ

12:30-12:55 часа Дискусия: Профилиране и заличаване на лични данни. Изрично съгласие на служителя при събиране на определени лични данни.  Други критични области

(с възможност за онлайн задаване на въпроси от участниците по време на самата дискусия)

12:55 часа Закриване и възможност за неутъркинг

ВСИЧКИ МЕСТА СА ЗАЕТИ!

За контакти: office@economix.bg, тел. 359878914434

 

Свързани текстове

Лекторите на форума за GDPR